..régi motorosoknak

..egy új szolgáltatás Tőlem – Nektek!

Unod a logódat?

Ráférne egy kis takarítás a pókhálós cégarculatra?

Az ügyfeleid csak múlt időben beszélnek rólad és a vállalkozásodról?

Most rendeltél egy új névjegykártyát, de elsírtad magad, amikor megláttad?

Ha ránézel mások reklámgrafikáira, az borzasztóan tetszik, de nem tudod, mihez kezdj a sajátoddal?

Itt a megoldás!

Válaszd a neked tetsző, legmegfelelőbb lehetőséget – Szlovákiában, Magyarországon, vagy a világ bármely pontján, személyesen vagy virtuálisan. Kattints ide, és kérd az árlistát e-mailben!

Amiben segítek Neked:

  • vizuális reprezentáció és stílus tanácsadás
  • vizuális takarítás – ha már unod a banánt
  • rebranding – újratervezés

Mit jelent mindez?

Brightideas5 copy

Vizuális reprezentáció és stílus tanácsadás

Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy együtt átnézzük a meglévő arculati elemeidet, a céged, vállalkozásod stílusát, az ügyfelekkel és üzlettársakkal való vizuális kommunikációdat, reklámgrafikáidat. Megnézzük, mit közvetítesz a jelenlegi megjelenéseddel, és azt is, hogy valójában mit és kiket szeretnél elérni.

Miben különbözik a vizuális megjelenés tanácsadás a marketing tanácsadástól? 

Én nem fogom megmondani, hogy hányszor érdemes az instára vagy a facebookra posztolni, és mikor – elvégzik ezt a marketingesek.

Én azt fogom elemezni, hogy az énmárkád, a vállalkozásod, a céged milyen vizuális megjelenést képvisel. Tanácsot adok, hogy a megfelelően kiválasztott stílussal, színekkel, formákkal, vizuális elemekkel hogyan tudsz a lehető leghatékonyabban kommunikálni a célközönségeddel, ügyfeleiddel.

Brightideas3 copy

Vizuális takarítás – ha már unod a banánt

Jónéhányszor fordultak hozzám azokkal a kérdésekkel ismerőseim, hogy “szerinted ez jól néz ki?”, “változtatnál rajta valamit?”, “melyiket válasszam a kettő közül?” – és megmutatták a névjegykártyáikat, meglévő szórólapjukat, időtlennek hitt logójukat.

Sokszor csak a rosszul megválasztott szín, kompozíció, vagy betűtípus a “hibás” abban, hogy nem érzed “az igazinak” a már meglévő vizuális megjelenésedet. Mivel is találkozik egy ügyfél először? A termékeddel, szolgáltatásoddal, amin ott a logó. A reklámoddal, aminek a sikerességét lehúzhatja egy oda nem illő betűtípus, egy kilógó cirádás inda, vagy egy furcsán megszerkesztett fotó. Egy szórólappal, amire sikerült egy menő neon színt és rengeteg flat lay fotót rávarázsolnia az Photoshophoz értő ismerősödnek, de az összhatástól elmegy a kedved.

Ezekből a kérdésekből és a felvázolt problémákból született meg a második választható lehetőség: a vizuális megjelenés takarítás.

Ez a folyamat két részből áll: az első lépés tulajdonképpen megegyzik az előző szolgáltatással.

  • Átnézzük a meglévő grafikáidat, a logót, névjegykártyát, arculati elemeket és kiválasztjuk azt, amit érdemes megtartani, és bizony azt is, aminek mennie kell. Éppen úgy, mint egy tavaszi gardrób-frissítésnél. 
  • A második lépésben pedig kisebb-nagyobb mértékben felpofozzuk, megújítjuk, frissítjük mindezt.

Brightideas6

REBRANDING – tervezzük újra!

A rebranding a legkiterjedtebb, legidőigényesebb, legkomplexebb szolgáltatás a három közül. Igen, néha meg kell újulni, fejlődni és ha úgy gondolod, hogy ennek éppen most van itt az ideje, kezdjünk neki!

Természetesen stílus és vizuális reprezentáció tanácsadással kezdjük, személyre szabottan, és megpróbáljuk felderíteni, miért és honnan jutottál el ehhez a döntéshez. Fejleszteni szeretnéd a boltot, és jelenlegi megjelenés már nem aktuális? Új termék bevezetése esedékes, és ehhez más irányba indulnál el? Néha beérjük egy kisebb-nagyobb takarítással, néha pedig radikális változtatásra van szükség.

A stílus és vizuális megjelenés tanácsadás-felderítés után új logót tervezek Neked, új arculati elemeket, a névjegykártyától a katalóguson át az óriásplakátig – amire éppen szükséged van.

Kell egy jó névjegykártya, de a katalógus még felesleges? Kezdetnek csak egy funkcionlális, használható logóra van szükséged? Vagy épp minden eddigi céges anyagot átterveztetnél?

Megoldjuk.

A végén kézhez kapod a vállalkozásod, céged új vizuális megjelenését egy arculati kézikönyvben, illetve a megrendelt termékeket digitálisan, igény szerint nyomtatásban is.


Kérdésed van?

..Vagy csak többre vagy kíváncsi? Keress meg bátran emailben (eveczifra @ gmail.com) , a Facebook-oldalamon, vagy akár ITT * is írhatsz nekem.

*Nyugi, a weboldalról küldött üzenetek egyenesen az e-mail fiókomban landolnak!


képek forrása: freepik.com