Itt jártam: Mert nőnek lenni jó…

8. Nőnek lenni jó szeminárium

Ma a 8. Mert nőnek lenni jó szemináriumról jelentkezem, Dunaszerdahelyről. (A poszt ekkor íródott)

Tulajdonképpen csak megláttam egy plakátjukat a Facebookon, amit valamelyik ismerősöm megosztott egy csoportban. Rögtön felkeltette érdeklődésemet az egyik téma, amivel foglalkoztak: “Less is more” – vagyis a kevesebb több.

44442107_1888634911256936_7008474229989441536_o

Pont nem nézek oda – hátul, zöldben 😀 (fotó: Mert Nőnek lenni jó – Facebook)

Az előadás, beszélgetés témája az engem is foglalkoztató probléma, amibe szinte mindenki előbb-utóbb beleütközik, főleg ha eléri a “mágikus” 30-as éveit: “Nektek van már saját házatok?” “Mikor vesztek új kocsit?” “Gyereketek mikor lesz? Lesz egyáltalán?” “Mekkora TV-t veszel karácsonyra? Milyen márkájút? Nincs is TV-tek? Az meg hogy lehet?” “Miből utazgattok? Mennyibe került a nyaralás? Honnan van rá pénzetek?”

Bizony, az egyik nagyon meghatározó jelenség életünkben a birtoklási vágy, hogy mindenkinek a legújabb, a legjobb, a legtöbb kell. Na jó, nem mindenkinek, szerencsére ezzel egyre többen vagyunk így! Ha érdekel a véleményem a témában, itt elolvashatod.

Szó volt még a vegán és a nyers-vegán étkezésről, volt könybemutató, nyers-vegán ételkóstoló a Raw Séffel, érdekes kerekasztal-beszélgetések, és kézművesvásár!

A kézműves vásárra az üvegékszereimmel együtt érkeztem, nagyon örülök, hogy sokatoknak tetszett és vásároltatok tőlem! 🙂 Nektek egy kis játékkal is kedveskednék október 31-ig az üvegékszeres Facebook-oldalamon.

43701014_1861526993961845_3021171577594052608_n

És hogy kikkel találkoztam a kézműves vásárban?

Ott volt Kiss Limpár Éva – Dark Side Soutache – sujtás- és gyöngyékszerek készítője, kedves barátaim-ismerőseim, a horgolt cukiságok szakértői, Vajlik Noémi – Nomini és Kovács Zsófia Anna – Horgolzsó tudjátok, az #Octoper kampány elindítói! Érdekes, papírból és mindenféle egyéb anyagból készült táskáit hozta a Violinda Design. Természetes kozmetikumokat is vásárolhattak az érdeklődők, illetve kozmetikus, fodrász is gondoskodott a testi megújulásról, szépségápolásról.

Köszönöm a lehetőséget a szervezőknek, remélem, jövőre is ugyanilyen jó lesz a hangulat és hasonló érdekes előadásokat, programokat terveznek!


Szép hétvégét!

– E | CZ –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s