Műhelytitkok – Scrapbook webáruház

Csizmadia-Fáth Edit – NőiCsizma Design

Webshop-tulajdonos

A múlt heti interjú után már bizonyára kitaláltátok, hogy ezúttal egy scrapbook alapanyagokat készítő és árusító webshop kulisszatitkait leshetjük meg. A NőiCsizma Design csapata fáradthatatlanul dolgozik azon, hogy minden rendelés időben elkészüljön, és minél hamarabb a kreatív scrapbookosok kezei között landoljon. Vajon tudjátok, hogyan készülnek ezek a kis mütyür dolgok, mint a chipboardok? Edit végigvezet bennünket a NőiCsizma Design műhelyében, ami ÉPPEN MA ÜNNEPLI 4. SZÜLINAPJÁT! Boldog shop-szülinapot kívánunk a csapatnak! 

Hogyan készülnek a chipboardok? 

1. Mi a titok? Ó, nekünk nincsenek titkaink, egy nyitott könyv vagyunk! 😉

2. Inspiráció: Ahogy már az interjúban is írtam, a miénk csapatmunka. Megkérdezem a lányokat, milyen új termék ötletük van, vagy adott témában van-e javaslatuk. Persze mindig van, de én telhetetlen vagyok, ezért sokat nézelődöm a Pinteresten, képmegosztó helyeken, tetováló oldalakon. Van, hogy egy lakásdesign inspirál, van, hogy egy női outfit összeállítás, de konkrét mintákat kész grafikák megvásárlásával is szoktunk készíteni.

page

Tehát az első az agymunka, inspiráció keresése, majd ennek összegyűjtése, rendszerezése, utána kedvenc grafikusaink megkeresése. 🙂

3. Papírkészlet tervezés: először színpalettát keresünk, majd mintákat, aztán minden csapattag leteszi a voksát a neki legjobban tetszők mellett. Ebből gyúrom én össze azt, amit végül a grafikusoknak elküldök. Persze még sokszor van újratervezés, mert az első ötlet nem úgy mutat, ahogy fejben elképzeltem, de lehet, hogy csak finomítunk rajta kicsit, vagy elsőre eltaláljuk.

4. Chipboardok: ezek valamivel egyszerűbben születnek. Amit kérek Évitől, azt ő legalább kétféleképpen megrajzolja. Ezt nagyon szeretjük, mert így nem kell több kört futnunk, ha nem találjuk az igazinak, hanem kivágunk mindent, amit küld, és kiválasztjuk, melyik a befutó. 🙂

20180323_131354_resized

5. Válogatás: A bal oldali kupacot “kiszórtuk”, a jobb oldaliból lesz chipi csomag.

20180323_130534_resized

6. Javítás, újratervezés: kicsit állítok a méreteken, duplázom/triplázom, amiből esetleg több kell, majd összerendezem vágásra – jóóó helytakarékosan.

20180323_132841_resized

7. Ha minden csipi tökéletes: ​​Ha kivágta a lézervágó, gondosan bliszterbe rakosgatjuk. Először a legapróbbakat, majd az egyre nagyobbakat, és nagyon figyelünk rá, hogy mindegyik előrefelé nézzen majd.

20180323_133005_resized

20180323_133104_resized

7. Ha minden csipi tökéletes: Végezetül felkerül az állványra… Azt tudjátok, hogy jelenleg majdnem 600 (!!!) féle csomagunk van?

20180323_091840

 

 

8. Utolsó simítások: Ha megrendelitek valamelyik csomagot, ilyen gondosan csomagolva érkezik meg hozzátok.

Ha szívesen készítenél scrapbook albumot, vagy neked is megtetszettek a kis chipboardok, itt tudod megvásárolni őket és többi alapanyagot: NőiCsizma Design – scrapbook webáruház

Azért valljuk be, nehéz ellenállni nekik, én is több csomaggal rendeltem, de még egyelőre csak a fiókban pihennek. Eredetileg esküvői vendégkönyvet szerettem volna készíteni, de még várat magára 😀

Ha tetszett a NőiCsizma Design műhelyében tett látogatás, és szívesen olvasnátok még hasonlókat, kövessétek a blogot, mert minden hónapban újabb alkotókat mutatok be nektek.

Legyen szép napotok!

E | CZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s