Bemutatkozom

..avagy miért indít blogot egy 30-as grafikus?

Ha már idáig tévedtél az internet útvesztőjében, légy üdvözölve nálam. Kicsit úgy kezelem majd ezt az oldalt, mintha csak ketten (vagy többen) lennénk, és egy kávé mellett beszélgetnénk, mondjuk a barátnőimmel. Node, ki vagyok én?

Hogyan definiáljam magam? Ez mindig nehézséget okozott, pedig általában könnyen jönnek a szavak.

Sokminden vagyok egyszerre: 30+1 éves (mit számít a kor!), házas (fél éve), grafikus, esküvői meghívó tervező és festő, rajzoló, üvegékszerkészítő.

Törpenyúl-tulajdonos. Ezt fontos megemlíteni, ki nem hagynám, mert azt hiszem, Merlin (A nyúl) megsértődne. Ha érdekel bővebben, itt olvashatsz MAJD arról, mivel foglalkozom: Interjú magammal.


Miért indítottam blogot?

Miért ne? Ma már mindenkinek lehet… Viccet félretéve, itt van 7 jó ok arra, hogy írjak:

  • szeretek okoskodni
  • előadást tartani
  • magyarázni, és közben vehemensen “mutogatni”
  • néha szerettem tanítani
  • megmondani, megírni a magamét.
  • mert néha világmegváltó terveim vannak és szárnyalok – legalábbis gondolatban, máskor ki sem bújnék otthonról.
  • és azért, mert időnként borzasztó igényem van az írásra, csak hogy “felszabaduljanak” a bennem kavargó gondolatok, máskor inkább csendben gubbasztok.

Tehát valószínűleg ugyanolyan vagyok, mint Ti, erre járó (és idáig kitartóan olvasó) olvasók. Mostanra jutottam el oda, hogy az évek alatt gyűjtögetett információt, tapasztalatot, kérdéseimet kiírjam magamból.

Részben egyoldalú beszélgetés lesz ez, amihez remélem, idővel csatlakoznak majd a téma iránt érdeklődők, hogy elindulhasson egyfajta kerekasztal, véleményezés, estleg fórum a hasonszőrűek között.


Milyen témákkal találkozhatsz az oldalon? 

Elsősorban az esküvői témájú grafikáknak, trendeknek, grafikai és művészeti témájú anyagoknak szentelem az oldalt, másrészt posztok formájában megismertetlek Benneteket azzal, hogyan dolgozik egy grafikus, mit csinál egy üvegékszer-készítő.

Mivel grafikát és rajzot tanítottam is, szép mennyiségű oktatási anyagot halmoztam fel (szerettem prezentációkat készíteni, na..). Ezeket kicsit átpofozva, közérthetően átírva, átolgozva, olvasmányosan tervezem megjelentetni, hogy akár a laikus, vagy hobbi szinten grafikával foglalkozóknak is érdekes legyen.

Szép napot nektek és jó olvasgatást!

E | CZ

5DM34365_small


Ui: Ha netán pszichológus vagy, és felfedezel az írásaimban valami borzasztóan szörnyű állapotot, akkor feltétlenül írj, de persze csak privátban 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s